Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek.

Förväntande längtan åtrå begär.
I dagen i livet i en kärleksaffär.
När viljan är styrkan och glädjen är stor.
Då vet du just säkert var kärleken bor.
Öppna då dörren och ställ den på glänt.
Våga att titta vad livet dig sänt.
Se lågan den brinner för hopp och för tro.
I hjärtat i själen där kärleken bo.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-16 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis