Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det doftar kärlek

 

Hon

dricker 

morgondimma

ur hans

ögon

 

smakar

på doften

av sav och skog

 

över böljande

kullars längtan

 

Han kysser

henne ömt

och hett

 

till gejserns höjd

 

...och tiden

börjar åter

ticka

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-17 10:26



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna...
Tummen upp!
2016-02-29

  ULJO
En kärleksdikt i min smak. Lysande
2016-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2016-02-17

  louisegirl
Så vackert skaldat om kärleken den underbara<3
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP