Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuttonde februari (hon svek)

Hon sa att hon inte 

ville ta parti, 

att hon inget ville veta. 

 

Hon svek och jag 

kommer aldrig kunna förlåta. 

 

Vilket skitsnack; jag som 

tvingades höra hur elak 

min pappa var och hur snäll 

hon var, och det var jag 

som klövs itu.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2016-02-17 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP