Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blank morgon

Blank morgon
dimman lättar

tranor landar
fjärran vinterfäste

i svepande dans
cirklar och bugar

anar klarblått
bakom vita moln

©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-04-30 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia