Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till D


Bli sedd

 

Han trodde sig förstå henne

När hon satt där under stjärnorna

på nätterna och skrev

När hon vägrade sova

fast han förmanade henne

 

Han trodde sig veta vem hon var

När hon skildrade livet

med brinnande penna

När känslorna svämmade över

och tårarna rann

 

Han trodde hon behövde honom

När hon längtade så

att hon blottade sig själv

När livet gjorde sig påmint

och hon föll djupt ner i självömkan

 

Och han hade så rätt

För han såg det ingen annan såg

 

Att hon bara behövde bli sedd

som människa

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-02-17 23:08



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert brutalt!
2016-02-23

    ej medlem längre
Fint förmedlat!
2016-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om em medmänniska med empati, kärlek och värme!
2016-02-18

  mike irow
vakert...
konklusion
ännu
vakrare---
2016-02-18

    ej medlem längre
Mycket fint Margta
2016-02-18

    ej medlem längre
Fin dikt
Mvh annokas
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP