Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIn längtan och önskan

jag längtar så och önskar

att krafterna ska komma tillbaka

jag vet

det gäller att ha tålamod

som jag alltid haft

just nu är det tålamodet som bort blåst

dagarna är ljusare

mycket ljusare

det är skönt

det gläder jag mig åt

liksom mina fyrfotavänner

som skänker mig sådan lycka

inte i morgon eller nästa vecka

kommer det kanske att kännas

som det gör just nu

när mars månad är här

hoppas jag mina krafter börjar komma

tillbaka

och lusten att skriva, sticka, virka

och brodera har hittat till mig igen

liksom att läsa inte bara ett par sidor

utan flera kapitel

jag har så många böcker

som väntar på att bli lästa

det går en dag i taget

så som det alltid gör

nu är det dags för mig

att försöka sova

lägga mig till rätta

utan att värken tar över

så trött som jag är just nu

kanske jag får somna

och sova gott ett par timmar

innan jag vaknar

och måste vända mig

för att förhoppningsvis

kunna somna om

 

anits 17 februari 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-17 23:16



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Hoppas sol och värme, som vi väntar på, ska kunna göra tillvaron lite lättare för dig. Och att du får medicinsk hjälp mot dina besvär!
2016-02-24

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen mig i din text...vi får hålla tummarna att det snart känns bättre...
2016-02-22

  Fem hjärtan VIP
Ja det önskar jag dig vännen! Snart är det vår..:-) Kram
2016-02-21

    Dan Myrbeck
Instämmer i din förhoppning!
2016-02-18

  Ljusletaren
Kram/ kram
2016-02-18

  Niliboy
Lycka till å ha det så gott!
2016-02-18

  ULJO
Sänder mina tankar till dig och hoppas att allt ska ordna sig till det bästa för dig.
2016-02-17

  Bibbi VIP
Nya styrkekramar!
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP