Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre vågade ord

När du smeker mig som en tunn vårvind

kommer jag i stundens hetta viska

de tre ord som kan få dig att fly.. 




Fri vers (Fri form) av I min blick
Läst 643 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-02-18 13:47



Bookmark and Share


  Gin83
Åhh denna är ju fantastisk
De tre små magiska orden!
2017-10-03

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Eller stannar kvar?
Det finns modiga mindre män, fortfarande ;)
applåder o bo-märke...
KB
2016-05-31

  Thekid71
hoppsan
3 är ett bra nummer...
2016-03-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
fly in i dina himmelska ögon og därifrån aldrig sedan gå
2016-02-23

    ej medlem längre
"Är med barn"

2016-02-19

  Valter Örn VIP
V.arför skulle han fly från en så söt tjej- men kärleksrelation kan vara ett gungfly.
2016-02-19

  mike irow
tankeställare
kommer fort.?
annars
mycket bra!
2016-02-18

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
sorgligt vackert
2016-02-18

  Henning Hson
Det känns laddat och härligt!
Riktigt bra och sensuellt.

2016-02-18

  Larz Gustafsson VIP
"Jag älskar dig"?

eller

"Du MÅSTE duscha!"?
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

I min blick