Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tiondel av sekunden.

Blott en tiondel av sekunden.
Blott ett litet kort moment.
Tar det för hjärtat att känna in stunden.
Och dela till själen av det som har sänts.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 244 gånger
Publicerad 2016-02-18 20:35



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,
Javisst känslorna fördelas otrolig snabbt. Man hoppas att hjärtat har rätt frekvens.

Ha det gott
Bosse
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

majsis