Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I melodifestivaltider!


från TV-mast ej sänt

NÅGRA ORD
""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Några ord
som krafsats ner i hast
och aldrig sänts från TV-mast
kan de va nåt att höra.
Du ställer dig nog tvekande
och stänger dina två
Du har så mycket vetande
det räcker gott ändå.

Det ska va märkvärdigt och fint
och klinga liksom guld
Och om det aldrig sätts på print
då är det inte guld
En massa fina tomma ord
som nån har fått att rimma
Dess mening den må va diffus
dock skall den framgång vinna

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""





Copyright: rondell

(2016 - 02 - 18)




k




Fri vers (Fri form) av rondell
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-18 20:42



Bookmark and Share


  M:tin
Du är duktig med ord!!!!!!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell