Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvet

männen såg på varann
vuxna och bildade

ord växlades med mjuka toner
och på bordet delades en måltid

men bakom tunna bågar
och grånat hår
bubblade förakt och hat

nedärvt från generationerna
med knivarna redo för strid

vad har egentligen förändrats?




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-02-18 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP