Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora saker!

Små" saker"(som Ferlin sa)
Kan bli Saker!
Fast jobb kan göra en far gla!
Våren är försiktigt igång!
Det bli vår också i år...
Så sjung en vacker fredssång!
För vår även i år




Bunden vers av claes fredelius
Läst 156 gånger
Publicerad 2016-02-19 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius