Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Grattis min vän!

 

Jag hoppas att lycka ska fylla

denna dag som är Din

och lämna ljus i Ditt minne

 

Från mitt hjärta vill jag hylla

och önska glädje till Ditt sinne

 

Stort grattis på

Din födelsedag

fina vännen min <3

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 3232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-19 10:53



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin hyllning till en vän!
2016-02-24

  ULJO
Så gulligt till en vän
2016-02-22

  agneta pichler
Tack finaste vän..

Min dag kom och gick..
i ett lungt spår av
eftertanke

Dina vackra skrivna rader
sparar jag som bokmärke..
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP