Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://krokodiltarar.com/


Snöänglar

en vårvind
sjunger om liv
ett löfte om snö
kall och vit
som död

en viskning
bryter sig in
en lovsång om ljus
mjuk och varm
som du

å om du vill ha
ett lustfyllt år
så har du kommit
vid fel tid

men om du vill ha
ett stort svart hål
så ska jag ge dig
hela mitt liv

en hägring
svekfull och blå
tidlös och grann
långsamt
ser jag klart

livlös
bräcklig och svag
du gav mig en bomb
hård och kall
som jag

å om du vill ha
en fägring stor
så har du kommit 
till fel plats

men om du vill ha
en idiot
så ska jag ge dig
mitt liv mitt allt

...
blicken är invänd, ryggen är kall
ögon mot himlen har fått mig på fall
plaskar förgäves, jag klamrar mig fast
vid skuggan av hoppet så släpper jag allt

blicken är invänd, ryggen är kall
ögon mot himlen har fått mig på fall
plaskar förgäves, jag klamrar mig fast
för förlorar jag dig, så förlorar jag allt

en rysning
din doft hänger kvar
den håller mig varm
långsamt
ser jag klart

stilla
en gloria av is
du ligger bredvid
lika kall
som jag

som vi..




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 1080 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-02-19 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"men om du vill ha
ett stort svart hål
så ska jag ge dig
hela mitt liv"

det här



är fantastiskt!

lite hellström över det, och om han läser det lär han bli grön av avund
2019-03-19

    ej medlem längre
Vackert!
2019-02-14

  Amanda N
så vackert att man bara ryser!
2016-02-19

  gunnnar nylund VIP
Stilfullt, magiskt... fortsätt så, skriva
kan du. Något av det bättre jag läst
på länge. Applåd... också!
2016-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Ja, snön är döden.
2016-02-19

  nicol neli
mycketmycket
vacker dikt
ger huden
en rysning
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert