Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
II


Jag Är - VDN


JAG ÄR - VDN
"""""""""""""""""""""""""""""""""""




JAG ÄR ALLT SOM DU EJ FÅTT HÖRA

JAG ÄR ALLT SOM DU EJ KAN RÖRA

JAG ÄR DET SOM DU HELST VILL GÖRA

JAG ÄR SNÖN SOM FÖLL IGÅR



JAG ÄR SOLEN SOM DU VILL SKALL LYSA

JAG ÄR KYLAN SOM FÅR DIG ATT FRYSA

JAG ÄR KÄNSLAN SOM FÅR DIG ATT RYSA

JAG ÄR SÅNGEN DU NYNNAR PÅ



DEN SOM SÖKER HAN SKALL FINNA

JAG ÄR HÄR OCH SKALL EJ FÖRSVINNA

JAG ÄR NATTENS SENA TIMMAR

JAG FINNS HOS DIG VARJE DAG











k




Fri vers (Fri form) av rondell
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-19 21:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Starka ord :) Väcker mina tankar..

Vem är denna VDN :)
2016-04-18

  M:tin
Underbar!!!!!!
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell