Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupet under

 

Jag färdas

genom

dina ögon

rakt in

till ditt

stormiga hav

 

och vågorna

lyfter mig

en stund

mot skyn

 

där ditt

känslonät

fångar in mig

 

och drar mig

mot sanningen

 

gömd i det sköra

djupt i din själ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-21 00:20



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Djupdykning hos Din kära...
tjusigt...!
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP