Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla våra ord





ALLA VÅRA ORD

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


ALLA VÅRA ORD ÄR TILL INGEN NYTTA

OM DET INTE KOMMER INIFRÅN

... HJÄRTAT


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^




Fri vers av rondell
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-21 11:18



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Att skriva med övertygelse och hjärtat
är en svår konstart. Lite fantasi är också en krydda.
Ha det gott
Bosse
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell