Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖTT MED LITE SVART

Jag fångar drömmar

att sätta på sinnets

anslagstavla

dig fäster jag först

ritar ett hjärta

runt omkring


därefter livet

sådant det blir

tillsammans


sedan trohet i guld

ömhet i silver

lust i rött med lite svart


sist av allt

nålar jag fast mig

kärleksberedd




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-23 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja när man är kärleksberedd så ser man Sinnets anslagstavla och mycket annat i klara färger.
2016-02-25

  M.Eta
Det blir en underbar och färgstark anslagstavla. Fint!
2016-02-23

  Peter Olausson VIP
Men bra! Så konkret i bilderna och färgspråket!
2016-02-23

    Dan Myrbeck
Helt rätt att du fäster
de du fäster
dig vid.
2016-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens tråd!
2016-02-23

    ej medlem längre
Vilken underbar text, där alla färger och känslor väver kärlekens gobeläng.
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP