Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö till vintern


Vilket härligt badväder!

Halv storm, vågor med vita toppar,
piskande regn,
en typisk skånsk vinter.

Mattias tog sista minutenresan
till Sinaiöknen,
snorklade i Röda Havet,
kollade på pyramiderna
och undrade hur trafiken i Kairo
med 20 milj invånare kunde klara sig
utan ett enda trafikljus,
det gick bra tyckte han.

Linus tog sin resväska
och flyttade till Stockholm.
Där finns i alla fall snö,
sa han.

Jag och Daniel körde
till Ribersborgs kallbadhus i Malmö.

Inget kan vara skönare än halv storm,
vågor med vita toppar,
piskande regn,
4-gradigt vatten och
bastu med 95 grader.
Ha det!





Fri vers av Unto S
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-04-30 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S