Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken inom

 

Cellisten spelar

med mjuk stråk

målar han 

med de vackraste toner

jag hört

 

Hela mitt inre fylls

det vibrerar

av välbehag

och jag sluter mina ögon

och låter allt stanna

 

Långt in, långt bort

musiken

jag känner den 

som en känslosträng

 

Längs hela mitt väsen

far den fram

jag blir ett nu

med allt jag känner

 

Och blir uppfylld

av denna vackra konstform

all denna musik

som får själen att sjunga

om och om igen

och frigöra sig själv

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-21 23:28



Bookmark and Share


  mike irow
känner igen--- även
mig faller i
och med. den fina
avslutningen---även
fin form
kram
2016-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vacker musik kan verkligen få själen att sjunga...så fint...
2016-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Många fina strofer!

"jag blir ett nu
med allt jag känner"

"som får själen att sjunga
och frigöra sig själv"
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP