Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En djävulsk sjukdom

Ja min vän

det är en djävulsk sjukdom

den drar

och sliter vår själ

i små stycken


bitarna

hänger som ett trasigt segel

kring en mast


och inte förrän

vi har sytt ihop det

kan vi segla igen


men ge inte upp

utan se fram emot

den dagen


tänd bara

din lykta

och fortsätt att gå


ser du

nu är solen

på väg upp


och vår resa

var inte förgäves

nej


många

kommer bakom oss

och många går

framför oss


never lonely

never again




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-22 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP