Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRVALS - tanka

Uppsträckta björkar

snart klädda i ny kostym

drömmer om vårvind

då ängen dansar och ler

svänger på blomsterprydd kjol




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-28 17:32



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Behöver inte tänka -
skriver bara "Bra tanka.".
2016-02-29

  Marianne Räf
Fint! Man kan känna våren och
sommaren skynda sig närmare!
2016-02-29

    ej medlem längre
Som en askungesaga. Fantastisk bild!
2016-02-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den härliga våren som närmar sig!
2016-02-28

    ej medlem längre
Underbar text som sveper vårlent om själen att läsa.
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP