Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så trött........

jag är så trött på allt som händer

sådant jag inte kan göra så mycket åt

bara felanmäla

i söndags hade vi inget varmvatten

runt min toalettstol rann det vatten

jag ringde och felanmälde

det dröjde inte länge

förrän vi hade varmvatten igen

min vattenläcka

den skulle åtgärdas i dag

på förmiddagen

det var med bävan

jag låste upp dörren

gick in

det första jag gjorde var att kolla

badrummet

där var det som en liten bäck rann

från toalettstolen under tvättmaskinen

ner till avloppet i duschen

jag blev både ledsen och arg

hade lämnat en lapp med mitt mobilnummer

där jag kunde nås

om jag behövde veta något

jag tror och kan ana att någon varit in

säker är jag inte

hyresvärden verkar inte bry sig

om sina hyresgäster

om något är fel tar det ibland flera veckor

innan någon hör av sig

dom skyller på än det ena än det andra

fanns det en liknande lägenhet

med en annan hyresvärd

skulle jag överväga att flytta

flytta är jobbigt

det vet jag inte om jag orkar

dags för mig att försöka sova

för att orka ta tag i morgon dagen

 

anits 22 februari 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-22 23:14



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Frustrerande detta! Hoppas du får den hjälp du har rätt till!
2016-02-24

    Dan Myrbeck
Jag känner igen mig totalt i detta!

Här på biblioteket är det kallt och dragigt. Biblioteket hänvisar till fastighetsägaren... USCH!

Sådan hyresvärd
är inget värd.
2016-02-23

    ej medlem längre
Kram, önskar du hade lika bra hyresvärd som jag...
2016-02-23

  Ljusletaren
Din släkt får väl hjälpa dig att flytta så att du får lugn och ro någon gång/ kram
2016-02-23

  Niliboy
Kan nte din son hjälpa dig!?
2016-02-23

  aol
Känner igen tål inte min egen hyresvärd men han är bättre än din när det gäller läckor,
2016-02-23

  Bibbi VIP
Smärtsam läsning.
2016-02-23

  ULJO
Du har en bedrövlig situation och så ska det inte behöva vara. Du betalar en hög hyra och då har du rätt att ställa krav. Finns där ingen hyresgästförening som kan hjälpa er att agera mot hyresvärden. Hoppas emellertid att din morgondag blir mer gynnsam.
2016-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas din morgondag blir bättre...styrka till dig...
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP