Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal


V I Ä R


^^^^^^^^^^^^^^^

VI ÄR

VI ÄR LANDET VI ÄR FOLKET VI ÄR VÅRAN TID
VI ÄR VÅREN VI ÄR HÖSTEN VI ÄR FLODEN SOM FLYTER FÖRBI
VI ÄR HAVET VI ÄR TRÄDEN VI ÄR MÄNNISKOR VI

VI ÄR LAGEN VI ÄR VÅLDET VI ÄR KRIG OCH DÖD
VI ÄR VINDEN VI ÄR GRÄSET VI ÄR SMÖR OCH BRÖD
VI ÄR SOLEN VI ÄR LIVET VI ÄR BLODET VI

VI ÄR LYCKAN VI ÄR SORGEN VI ÄR MINNET VI
VI ÄR KLAGAN VI ÄR DAGEN VI ÄR NATTEN VI
VI ÄR LJUSET VI ÄR MÖRKRET VI ÄR SKUGGAN VI

VI ÄR KÄRLEK VI ÄR HAT VI ÄR DU OCH JAG
VI ÄR TANKEN VI ÄR ORDET VI ÄR VARJE DAG
VI ÄR KONSTEN VI ÄR SPRÅKET VI ÄR DU OCH JAG

VI ÄR SÅNGEN VI ÄR SJÄLEN VI ÄR HUND OCH KATT
VI ÄR BILEN VI ÄR BÅTEN VI ÄR LEK OCH SKRATT
VI ÄR UNGA VI ÄR GAMLA VI ÄR ALLA VI

^^^^^^^^^^^^^^^^^











k




Fri vers av rondell
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-23 19:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar det där vi.. hur du upprepar det som ett mantra som går in.. bra!!!
2016-05-13

  M:tin
Fint!
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell