Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


grenverk

Ån glider vak- samt
och betraktar
de som går
och de som står kvar
som träden.

Alltid rankas de som går högre
och de som står kvar
med sina rotsystem
djupt ned i jorden
verkar alltid
lägre
än de är.

Trots att de sträcker sig mot skyn
med grått grenverk.
Trots att de stympas och ympas
och ändå står i knopp om våren.
Trots att de står kvar
blir de starkare
och djupare i färgen.




Fri vers av Lisapolja
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-05-01 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja