Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, en liten kliché-dikt om ettt möte mellan, ja eh läs!


möte

Vidare mot biblioteket ser jag dig
din blöta mun vändas upp mot mig.
Det pirrar och svider och det är tur
att regnet sköljer ner över kinderna
och svalkar det ofrivilligt röda.
– Hej

Vattnet har den verkan
att håret lockar sig i pannan
och sliter sig ur knuten.
Jag suger på en cigarett
och tiger för att dölja känslorna
men jag vet att du såg hur kjolens lätta;
smet åt och klättrade.
Och dina fingrar
var snart inflikade
i mitt kött.
Och vi blötte upp
och stötte fram
det flyktiga i
livet.




Fri vers av Lisapolja
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja