Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom skuggor

 

 

den följer min skugga

hukar sig i mörkret

vill ta kontakt

men skräms av närheten

nuddar mig vid axlarna

hör  de tunna andetagen

som om du håller på att kvävas

du finns där ständigt

lämnar inte min sida

 

 

väntar på den dag

du kliver ut i ljuset

visar dig för mig

låter masken falla

talar om vad du tänker

jag vill veta vad du tänker

annars är det ingen mening

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-24 15:02



Bookmark and Share


  Eric R Strom
Tänkvärd
2016-02-24

  Staffan Nilsson
Vackert om att söka kontakt - och vänta.
2016-02-24

  Bengt H VIP
Full av mening. Intressant perspektiv. Kan känna igen mig i att jag går i skuggan.
2016-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP