Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


kub

Och plötsligt känner jag att jag inte får plats
jag får hålla mig hårt om handen för att inte skrika
Bort jag kan inte andas
jag behöver rum
Men jag pressas in i liten kub, packas in långt bak - jag som har klaustrofobi
Utan etikett utan namn
Alla band har brutits
banden är kastade ut i etern
för att värderas funderas
tänka tänk
skapas kanske en länk
Men nu är jag utraderad, åtminstone väl paketerad.




Fri vers av Lisapolja
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-01 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisapolja
Lisapolja