Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal


NÄR ?




* * * * * *

NÄR ENSAMHETEN SVIDER

OCH SMÄRTAN KÄNNS ENORM

NÄR ALLTING LIKSOM SVIDER

OCH INGET VILL TA FORM

NÄR ALLT SOM FÖRUT VAR BEFRIANDE

NU KÄNNS SOM TVÅNG OCH KVAL

ALLT RÖR SIG MEN ÄR VILANDE

I DENNA JÄMMERDAL


* * * * * *




Fri vers av rondell
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-25 19:04



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Stilla tanke som berör.
2016-02-25

  M:tin
Berör!!!!!!
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell