Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron plus kaffe

Jag som inte trodde på kaffe.
Tror nu på kaffe.
Det finns många hål för plånbokens pengar, samtidigt som jag vill samla dom på hög.




Fri vers av Mim
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-25 19:47



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
en coqnac till
2016-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Kaffe är en baggis i jämförelse med vissa andra inslag i LDS-läran.
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim