Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oändliga möjligheter.


Tangentfärd

Långsamma tangentslag. Intuitiv betoning, samklang med hjärnan.
Hårda slag. intensitivitet, ilska?
Snabb fart, intensivitet.
Små korta tangentslag, små händer, korta fingrar.
Små korta tangentslag, försiktighet.
Små korta tangentslag, Knubbiga fingrar.
När han tittar på tv och jag vill vara tyst när jag skriver, smyger jag med fingrarna över tangentbordet, långsamt, långsamt.
Med tangentbord och fingrar skapa noter, små meddelanden, eller långa texter.




Bunden vers av Mim
Läst 278 gånger
Publicerad 2016-02-25 21:36



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Så är det för oss alla, mjuka tangenter är ganska bra
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim