Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta efter

 

 

 

L Ä N G T A  E F T E R

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^

 

MORGONDAGEN ÄR NYCKELN TILL DAGENS PORT

OCH DU KAN SJÄLV SMIDA NYCKELN SÅ ATT DEN

OEMOTSTÅNDLIGT ÖPPNAR ANDRA HJÄRTAN

TRÄD UT MITT HJÄRTA

ATT MÖTA DAGEN MED DIN KÄRLEK.

DU KAN

DÄRIGENOM

HJÄLPA DEM ATT NÅ

DET DE INNERST LÄNGTAR EFTER:

ATT FÅ LE OCH VÄRMA

 

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^




Fri vers av rondell
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-26 02:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin :)
2016-04-07

  M:tin
Så kärleksfull och vacker!!!!!!
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell