Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är ett brev

det händer att jag vill öppna alla människor jag ser omkring mig
öppna dem som om de vore brev adresserade till mig
sprätta spritta som ärtskidor
kika vad som finns där inne
bara för att jag är en så nyfiken liten blodhund

drömma mig intill
huvudet på sned
jättesnäll faktiskt helt ofarlig

om vi var brev
du och jag
skulle jag öppna dina brev långsamt på en ensam plats

kanske du svarade
i en helt oläslig stil
kanske du kan Blåmesiska och Tuppianiska flytande?












Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-29 18:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En sällsam text som jag kan känna igen mig i! Härliga funderingar!
2016-03-04

  Anya VIP
Jaa...känner igen mig i det däringa öppnandet. Jag vill också se andras djup... Själv har jag svårt för det där tompratet utan mig passar det med prat med lite substans. Bra text! Gillar upplägget.
2016-03-04

    Jonahs
Så besynnerligt fin liten text.
2016-03-02

  Respons VIP
Fascinerande tanke!
2016-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
En tanke jag väl känner igen. Jag är otroligt nyfiken på vad som döljer sig bakom människomasken. Din text flödar av fantasi och egengjorda ord.
2016-03-01

  Nanna X
En sprittande sprätt-tuppiansk text!
2016-02-29

  Måna N. Berger
Kattiska är mitt modersmål, men jag kan även göra mig förstådd på taxiska och förstår blåmesiska rätt bra...
2016-02-29

  lodjuret/seglare VIP
Skönt att det inte var
'rena grekiskan'
2016-02-29

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text!
Fastnade speciellt för det tredje stycket.
2016-02-29

    ej medlem längre



.."Blåmesiska och Tuppianiska flytande"

...
-underbara Språk+

2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP