Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är det Din röst jag hörde?


___©__ EN MEDIAL QUINNA

 

EN NY VÅR
...nästan som cirkeln sluts, födelse och död,
med tanke på känslan och rädsla många hyser för döden.
Det har varit vinter.
Se det som att Du just dog, och vaknar uppstånden.
Som blomman som blommar upp igen.

- Välkommen som Ny i Ditt nya liv kära lilla Du.
- Välkommen som Evig själ.
- Välkommen hem i varat.

Hälsningar Din själ.

*

___________________________________

SE STOR BILD

© FOTO & COLLAGE
försommaren 2014 i Ängelholm
© ORD
DominiQue NVC Costa
26 februari, vår & kärlek i luften
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr
OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

///Är det Din röst jag hörde?///




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 680 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-26 10:24



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart Marleen, då är det en ömsesidig lots, Du har ju allt ljus och så stor vishet inom Dig, bara att öppna och frigöra och fortsätta gå....

Fortsätt!
Kärlek, DominiQue
2016-03-01

    ej medlem längre
Åhh tack! En stark inbjudan till förändring når mig genom dina ord!
2016-03-01

  DominiQueen
Ja Eric, det tycker jag med, en heeeelt ny vår, med nya möjligheter..
Nytt spirande klorofyll och liv. Nytt blod.

Ha det underbart och tack för kommentar, applåd, bokmärkning och att Du läst, det värmer mitt hjärta.
DominiQue
2016-02-27

  Eric R Strom
Ska bli så underbart skönt med vår igen
2016-02-27

  DominiQueen
Underbart att Du gillar och förstår och återuppstår :-) mike...

Blessed be
DominiQue
2016-02-26

  mike irow
Stark metafor i/med. döden---slås av mot
överraskane slutvändning---klurig------
och suvärent!!!!!
en fin tavla med. vinter mitt i---
gillar mycket stark!
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen