Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosjätte februari (kopplingar i hjärnan)

Rädsla känns 

i magen, i benen, i hjärtat 

 

kopplingar i hjärnan; 

syns på skärm 

 

men kärlek 

inbillning, inbillning...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2016-02-26 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP