Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborg

Denna världen är bara en illusion
Bara en dröm, den finns inte.

Det existerar inget jag.

Allt är bara en tanke och du kan bestämma allt själv
Som uttjatade klicher i en gammal film

Eftersom denna världen inte finns
Men vi ändå är här

Även om det inte finns något \"Vi\"

Så är det lika bra att bara ha så trevligt som möjligt

så Glad Valborg allihopa!!!


Mångfärgad dimma, svartnade träd
I tystnad vi tänka, i evigt kaos
I kolsvart mörker, i bländande ljus
I tidens eviga töcken




Fri vers av daar
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-05-01 04:41



Bookmark and Share


    sfb
glad jul gullet
2007-12-11
  > Nästa text
< Föregående

daar
daar