Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån gång under natten




Kanske var det du eller så var det bara månen. Nån gång under natten kunde jag nästan förnimma er båda. Jag vaknade med ett ryck och steg upp och gick ut på balkongen. Jag andades och och rökte tre bloss, det blåste lite kyligt och gatan låg helt öde. Jag väntade en stund och gick sedan in. Ovanför grät ett litet barn, under mej steg en konstig obehaglig lukt, jag väntade en stund till innan jag åter somnade om. Nästa morron såg jag hur dom bar ut en man på gatan. Kvinnan med barnvagnen som skyndade bort mot den stora folkmassan i ett vimmel av liv.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-26 13:09



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Levande!
2016-10-26

  Solstrale VIP
Det där kändes igen,,, min granne ovanför dock var den bortgångna damen, som glömts av hemtjänsten,,, jag var modern med barnet, grannen under rökte på balkongen,,, det var 1987... Därför blev jag överraskad och kan säga,,, exakt så är det! Ren exponering av ögonblick! Superbt!
2016-10-26

    nånja
Målande
2016-10-26

    ej medlem längre
Fint målade bilder ur livet. Gillas!
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg