Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men slit ut min hjärna då

Men slit ut min hjärna då
förändra allt som är fel
det är bättre med ett tomt hål
då finns inga tankar eller känslor




Fri vers av Ananas
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-27 00:40



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
<3
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas