Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig




Jag tänker ta mig till stjärnor och nebulosor i rymden med mitt oanvända teleskop

Jag fascineras av rymden som sägs var oändlig





Vet du vad

min kärlek till dig min själsfrände är också oändlig




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-27 02:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det oändliga är vackert..
2016-03-23

  WyS VIP
Vackert!
Oändlighets kärlek!
2016-02-27

    ej medlem längre
Så vackert du skriver min kära vän.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin