Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att vi alla levande har ett ansvar för varandra-att vi alla kan betyda mycket för någon annan levande. Bilden är tagen av CM-Fäldt.


LISA





Jag minns natten du föddes

Du var redan efter kort stund

Det Finaste jag sett


Du växte fort upp till en självständig

Stolt och fri personlighet



Du tittar på mig ibland på ett sätt

Som får mig att känna


Att vi alla levande en gång förr

Haft kontakt


I ett tidigare liv




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-27 11:14



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så fin text! Gillar mycket!
2016-02-28

    ej medlem längre
Så fin text o bild!
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt