Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusentals farväl





Denna plats
bär på tusentals farväl.


Här lämnar fartygen hamn.




själva sitter du och jag
gärna kvar här länge.



Och vi lämnar aldrig
denna plats ensamma.



Aldrig att vi någonsin
kommer skiljas åt








Prosa av Lars Gullberg
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-27 17:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ren och fin text i sin uppbyggnad. Vemodet finns i orden

"Här lämnar fartygen hamn."

Tänk att en enda textrad kan säga så mycket.
2016-02-27

  lodjuret/seglare VIP
Det är mellanrummen i en text som är till för eftertanke, som den där mannen sa som var professor i filosofi.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg