Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt handlar om mognad...


DRAMATIK BAKOM KULISSERNA

 

Krusningar i båtarna
Känns i tårna
Kusten var klar
Solen fiser

Äpplen ler illmarigt
Alla får väntar på sin tur
Kart med fart
Mogen och trogen

Vem sa förlist
Kapten var den siste
Matrosen
Med körsbärsträ

Det hägrades
Och storken
väsnades allt mindre
Bekymmersamt sa bonden

Hur förena och land och hav?

___________________________________
DEL 001 av Projekt: RAPPA K - SE STOR ILLUSTRATION
Slutmålmål 2019.

© ORD & FOTO
DominiQue NVC Costa
23 aftonen, andra månaden, nära vår
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.K

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

 

///Allt handlar om mognad... ///




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-27 20:05



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack mike, Daire och Marita kul att ni läste och gilla min mera "freestyle".

Poetiska vårblommor till er.
DominiQue
2016-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, härlig annorlunda text som sätter fart på tankeverksamheten!
2016-02-27

    ej medlem längre
Jag tycker om att bli överraskad. Nu blev jag det. Lycka till med Rappa K och dess frilagda ordkonst!
2016-02-27

  mike irow
mycket mogen text!---
metaforer från höga hyllor--
personerna gömda i dikten
är som land och hav...tror jag?
gratttttis! ---1
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen