Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Edward Scissorhands

hans bleka skönhet förtrollar mig
svarta läppar som viskar fram underbara ljud
ögonens klarhet som vittnar om att han varit med länge.
visheten lyser om honom
hjärtat är varmt trots saxhändernas kallhet
med dessa kan han skapa underverk
som man förundras över
skulle aldrig kunna skada någon medvetet




Fri vers av fröken_morfin
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-05-01 10:33



Bookmark and Share


  liz
vackert. gillar den filmen och dina ord är träffsäkra!
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

fröken_morfin
fröken_morfin