Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrapskinn.

Du skrapade ditt skinn
mot min rakbladsvassa hand
du vände ditt ansikte mot solen
droppade blod
du gillade smärtan
bara det inte blev för mycket.
Vi skapade alla vårt eget öde.
Försökte skylla ifrån oss
när allt blev katastrof
Du rev dig på mina taggar
när du försökte finna nyckeln till mitt hjärta
Gav du upp så lätt?




Fri vers av fröken_morfin
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-05-05 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken_morfin
fröken_morfin