Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jonny.

Nu ler dina bruna ögon igen
och hör du musiken som vinden framviskar?
Dina händer målar nya landskap
över min nakna rygg
och du kysser bort daggdropparna som samlats just där
i armvecket
vi är omslutna av kärlek
denna sommardag
solen värmer oss och ger njutning
din mun skrattar
och då vaknar fjärilarna i min mage till liv igen.
du gör mig blyg men samtidigt förväntansfull
vem vet vad han kan hitta på härnäst?
Jonny the miracle.




Fri vers av fröken_morfin
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-05-01 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken_morfin
fröken_morfin