Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar

Jag önskar jag var en lika stor poet som du
att jag kunde göra alla ord levande inför dig
och få dig att bry dig om mig
orden bara försvann
retades med min utsathet
och dina genomträngande ögon
fick min kropp att darra utan kontroll
du är stark
jag är din motsats
himlen mot jorden




Fri vers av fröken_morfin
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-05-27 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken_morfin
fröken_morfin