Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslinjer

 

 

 

det sägs man kan spå

i  människas handflata

styr mitt öde själv

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2016-02-28 15:23



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Min mamma var en hejare på stt spå i handflatan. Hon gjorde det i kort också. Hon förutspådde en väns död och det blev så. Sedan spådde hon aldrig.

Ha det gott
Bosse
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP