Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyssssst!

 

 

 

dricker en kopp rosenbladste

begrundar tystnaden och lugnet

livet vilar sig i näckrosdammen

svalorna flyger högt

jag ligger lågt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-28 17:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra det där med "flyger högt" och "ligger lågt".

2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP