Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tankars gråstarr

jag ser gråa moln
jämna gråa som starr

tankarna rinner förbi
jag fångar dem inte
fiskar hala som

i mitt inre floden brusar
susar i mina öron
eller bara tinnitus?

jag ser skummet av mina tankar
brunt smusigt
för avfallet vidare
men jag vet inte vad det är

tomhet jag inte fylla det kan
som en meningslös Ullaredtur
billigt billigt
kom och köp konserverad gröt

det är som tunnelbanans passagerae
mina tankar
du känner alla som din egen klädda hud
ytligt och utan närhet
du saknar ingen när de försvinner

jag skriver sociala kommentarer
oväsentliga, upprepande ett mantra
hör ni mig? jag säger samma sak som alla andra!
det måste betyda att jag är sann
för jag passar in i mängden

jag ser livet genom gråa slöjor
min själs gråstarr obotlig




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2016-02-28 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP