Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte religiös!

 

 

 

visst är jag både döpt och konfirmerad

tyckte det var snålt med vinet

och en torr kaka

men den där Gud har en förmåga

att vara frånvarande

när jag som mest behövt det

ja,ja, Guds prövningar

det gäller väl alla

men jag som var så tyst och förlägen borde han väl skona

eller sitter han och skrattar åt mina tafatta försök

ja,ja skrattar bäst som skratttar sist




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-02-29 07:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är bara närvarande där Han är önskad.

Barndop och konfirmation saknar totalt stöd i Bibeln. Det gäller även oblater.

Svenska Kyrkan har, liksom den romersk-katolska, överlevt sig själv.

Jesus älskar dig och skulle aldrig håna dig.
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP