Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar små tårar

 

 

 

tårar rinner nerför mina kinder

fast jag inte är ledsen

är det själen som gråter nu igen?

jag mår ju bra utanpå

varför ska den krångla nu då?

nä, jag är nog bara lite trött

får sova på saken

så blir det nog bra sen

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-29 07:49



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så uttolkbar och bra.
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP